Новини
Кримінал

Мешканця Кам’янеччини підозрюють у подвійному вбивстві

Під час побутового конфлікту підозрюваний спочатку завдав смертельних ушкоджень своєму співчарочнику, а потім – його подрузі, яка намагалася розборонити чоловіків. Тіла обох загиблих заховав у підвалі, а сам втік. Наразі мешканця Кам’янеччини, підозрюваного в умисному вбивстві, затримано, його взяли під варту. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Як повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі, події відбувалися у селі Жванець Кам’янець-Подільського району наприкінці травня. У своєму помешканні підозрюваний та двоє його знайомих розпивали алкоголь, а далі, як це часто буває, виник конфлікт з бійкою. В цьому випадку – через ревнощі.

Свого опонента господар будинку побив металевим розвідним ключем, завдавши смертельних ушкоджень. Жінці, яка спробувала розборонити чоловіків, дістався смертельний удар тим же ключем по голові.

Тіла обох вбитих, зазначають у прокуратурі, підозрюваний сховав у підвалі свого будинку, після того прибрав хату і втік у сусіднє село.

Знайшли обох вбитих після того, як до поліції звернулася матір загиблого 30-річного чоловіка. А чоловіка, якого підозрюють у подвійному вбивстві, знайшли в одному із сусідніх сіл, де він переховувався у знайомого.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook