Новини
Кримінал

Порушивши правила торгівлі, хмельничанин намагався підкупити поліцейського

Хмельничанин, який здійснював незаконну торгівлю на одному з ринків обласного центру, отримав адміністративний протокол, за яким мав заплатити штраф. Замість сплатити штраф, чоловік вирішив “домовитися” та запропонував хабар начальнику відділення поліції. За це йому тепер загрожує набагато суворіше покарання.

Під час відпрацювання ринків Хмельницького, правоохоронці днями виявили чоловіка, який торгував продуктами, не маючи на це відповідних документів. За це правопорушення торговець мав заплатити штраф у розмірі від 1 до 7 неоподатковуваних мінімумів.

Аби уникнути штрафу, чоловік вирішив “відкупитися” та прийшов до відділення поліції, де запропонував хабар у сумі 2000 гривень одному з керівників.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. За фактом події відкрите кримінальне провадження. За пропозицію неправомірної вигоди службовій особі чоловікову тепер доведеться нести кримінальну відповідальність. Одне з найсуворіших покарань, яке може йому загрожувати, – 4 роки позбавлення волі, повідомили у Хмельницькому районному відділенні поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook