Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому поверх розмітки на дорозі поремонтували вибоїну (ФОТО)

Спочатку фарбують, потім ремонтують, потім знову фарбують? Дивний, але вже певним чином звичний для хмельничан спосіб впорядкування доріг помітили містяни на одній з вулиць обласного центру. І, звісно, не змогли пройти повз.

Фото наслідків ремонту струменевим методом вибоїни, яка, на біду, трапилася якраз на пішохідному переході, виклали у соцмережах.

Логіка типового хмельницького чиновника:

1 – малюємо розмітку

2 – латаємо вибоїну

3 – малюємо розмітку (?) – підписали фото.

У коментарях хмельничани не оминули нагоди висловитися з приводу такого для них дивного підходу до ремонту доріг.

Щопіврічне малювання розмітки фарбою для вікон досить прибуткова справа.

Ви ще забули варіант: кладемо асфальт – прокладаємо труби :))

Та їм нормально!

Нагадаємо, нову розмітку наразі наносять у Хмельницькому на багатьох вулицях. І скрізь хмельничани мають що сказати з цього приводу, вступаючи в дискусії з працівниками департаменту.

На Кам’янецькій (в районі від Танку до розв’язки) спочатку нанесли розмітку, а через тиждень провели “насипний” ремонт і всю ту розмітку понівечили.

У зв’язку із великою інтенсивністю руху транспорту, оновлення дорожньої розмітки на вказаній Вами ділянці здійснювалось першочергово, в квітні, як на одній із аварійно-небезпечних ділянок. Після робіт із ліквідації ямковості струменевим методом, які проводились в кінці травня місяця, всі пошкоджені ділянки розмітки будуть поновлені.

Інтервал між нанесенням розмітки і ремонтом однозначно був менше місяця)) просто якось глупо двічі малювати розмітку, витрачати фарбу і людський труд. Не логічніше було б спочатку поремонтувати дорогу?)) Результат – скоро місяць як Кам’янецька знову без розмітки, а гроші “освоєні”. Напевно, це новий метод “освоєння” – кожні два місяці малювати розмітку))

Як повідомили у Департаменті інфраструктури міста Хмельницького, від квітня розміткою вже позначено вулиці Кам’янецьку, Вінницьку, Вінницьке шосе, Старокостянтинівське шосе (від вул. Проскурівської до вул. Озерної), Шевченка, Хороброго (від буд. 5 до вул. Мазепи), Мазепи, Петлюри, Тернопільську, Волочиську, Трудову, Сковороди, Мирного, Проскурівського підпілля та проспект Миру (від вул. Трудової до вул. Свободи). Завершуються роботи на вул. Шухевича. Дорожню розмітку частково нанесено на вулицях Чорновола, Козацькій, Героїв Маріуполя, Франка, Проскурівській, Соборній, Володимирській, Грушевського, Героїв Майдану, Вайсера, Староміській, Подільській, Свободи, Львівське шосе, Скоблі, Довженка, Заводській, Інститутській, Зарічанській.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook