Новини
ДТП

У Нетішині водій протаранив бетонний паркан

Порушивши правила дорожнього руху та залишивши місце ДТП, мешканець Нетішина, очевидно, вирішив, що йому цього мало, тож вирішив на додачу ще й випити алкоголю. В результаті замість двох протоколів про адміністративні порушення, заробив три. Тепер водію, який пошкодив чуже майно, доведеться заплатити чималий штраф та на деякий час позбутися прав.

Днями у Нетішині правоохоронців повідомили про ДТП, під час якої водій Renault протаранив бетонну огорожу, зруйнувавши її частково, та втік. Особу водія – 32-річного місцевого мешканця – встановили досить швидко. Не впоравшись з керуванням та пошкодивши паркан, чоловік не лише залишив місце аварії, а й прихопив з собою номерні знаки автомобіля. Саму ж автівку, добряче пошкоджену, залишив на місці пригоди.

Встановити, чи був водій за кермом тверезим під час скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не вдалося, оскільки на той момент, коли до нього прийшли поліцейські, чоловік, за його словами, вже встиг випити спритне після скоєної ДТП.

На водія склали адміністративні протоколи за порушення ПДР, залишення місця ДТП та вживання алкоголю після ДТП. Йому загрожує штраф у розмірі 34 тисячі гривень та позбавлення права керування транспортними засобами на 3 роки, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook