Новини
Дозвілля

Артистичний “десант”, який прибув на Хмельниччину, підтримав мешканців Енергодару

Відомі в Україні артисти прибули на Хмельниччину, аби підтримати військових. Перебуваючи у Нетішині, місті атомників, записали відео, в якому висловили слова підтримки іншому місту атомників України – Енергодару.

Про візит зіркового артистичного “десанту” начальник Хмельницької ОВА повідомив учора, у своєму вечірньому зверненні.

Сьогодні до нас завітали наші друзі. Вони приїхали з концертами для військових частин нашої області. Ви їх усі знаєте! – написав Сергій Гамалій.

У складі зіркової команди не лише багатьом відомі персони, а й хмельничанин Олександр Пономарьов, який останнім часом є досить частим гостем на батьківщині.

“Висадився” зірковий десант учора в Нетішині. Там артисти встигли не лише влаштувати концерт для нацгвардійців, а й записали ролик на підтримку мешканців Енергодару та працівників Запорізької АЕС.

Енергодар – це Україна. Пам’ятайте про це. І пам’ятайте, що ми обов’язково до вас приїдемо, і будемо співати для вас. Можна тільки уявити, як зараз вам важко. Наскільки важкий моральний тягар у ваших серцях та ваших душах. Але пам’ятайте, Україна з вами. Україна про вас не забула. Обов’язково зовсім скоро прийде момент, коли знову над Енергодаром замайорить синьо-жовтий прапор,сказали артисти.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook