Новини
Офіційно

174 військових з Хмельниччини зникли безвісти або потрапили у полон

Про загальну кількість військових, з якими втрачено зв’язок, або про яких відомо, що вони перебувають у полоні, повідомив у вечірньому зверненні до громади начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Базу українських бійців, які можливо потрапили у полон, на Хмельниччині почали формувати практично одразу після початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України. Робили це, аби в майбутньому мати можливість обміняти їх на російських полонених солдатів. Крім того, збирали інформацію про військових, зв’язок з якими було втрачено або які зникли безвісти.

Рідним та близьким військовослужбовців, які не мають відомостей про їхнє місце перебування або точно знають, що вони перебувають у полоні, у Хмельницькій ОВА радять телефонувати до кол-центру та повідомляти всю потрібну інформацію.

Як повідомив начальник Хмельницької ОВА, за підсумками роботи колцентру наразі обліковано 124 військовослужбовці, зв’язок з якими втрачено. Також є інформація про пів сотні бійців, які наразі перебувають у полоні.

Родичам військових, від яких давно немає звісток, радять, як і раніше, звертатися до кол-центру при ОВА або до правоохоронців. Номери телефонів, за якими можна повідомити інформацію: 76-51-23, 76-21-34, 098-966-92-51.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook