Новини
Надзвичайні події

У Кам’янці на літню жінку впало дерево (ФОТО)

Дощ зі шквалистим вітром, які сьогодні пройшлися територією Хмельниччини, завдали клопоту рятувальникам, а відпочинок мешканки Кам’янця під деревом після негоди ледь не закінчився трагічно. Лише завдяки оперативності надзвичайників, пенсіонерку, яку привалило деревом, вдалося вчасно дістати та передати медикам. Наслідки негоди зафіксували також мешканці обласного центру.

На думку рятувальників, дерево, яке росло у дворі будинку на вулиці Пушкінській у Кам’янці-Подільському, не витримало потужних поривів вітру та дощу і зрештою впало. Впало на літню жінку, яка в цей час, не здогадуючись про небезпеку, відпочивала під ним на лавці.

Лише дивом кам’янчанка залишилася жива та була вчасно звільнена з “зеленої пастки” рятувальниками, які оперативно прибули на місце події, визволили пенсіонерку та передали медикам.

Нагадаємо, синоптики попереджали про погіршення погоди на Хмельниччині, пов’язане з проходженням через область атмосферного фронту. Не оминула негода й обласний центр. Мешканка будинку у мікрорайоні Гречани звернула увагу комунальників на дерева, що становлять небезпеку для людей, особливо під час негоди.

Під будинком вул. Проскурівського підпілля 209 є пара посохлих дерев. Сьогодні під час дощу зламало великі гілки. Добре, що ніхто не проходив повз… Прохання обстежити та по можливості прибрати аварійні дерева у дворику,написала хмельничанка.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook