Новини
Події

У Хмельницькому побралися дві пари нацгвардійців

У воєнний час особливо радують новини про те, що життя продовжується, не дивлячись ні на що. Сьогодні така приємна подія, помножена на два, сталася у великій хмельницькій гвардійській родині: ще дві пари щасливих, закоханих молодят на час змінили військові однострої на весільне вбрання, аби поєднати свої долі, уклавши шлюб.

23-річний Микола та його обраниця – 20-річна Юлія майже шість років чекали цієї хвилюючої миті, коли ступлять на весільний рушник. Обоє родом з Вінниччини. Він – мобілізований нацгвардієць, який у перші дні війни взяв до рук зброю та пішов захищати рідну землю, вона – студентка одного з університетів на Поділлі. Сьогодні вони побралися у Хмельницькому.

«Ми скромно вирішили одружитися, без гостей, без запрошених на свято, бо ж яке святкування, коли триває війна? – ділиться Михайло. – Усе це буде згодом, коли переможемо. А наразі ми просто щасливі, тому що кохаємо, розуміємо одне одного і найголовніше – ми разом. Радіємо, що маю кілька днів відпустки, які проведемо разом. Це й буде нашим «медовим місяцем».

Інша пара, нацгвардієць Михайло та вихователька дитячого садочка Аліна, давно планували одружитися, проте ніяк не могли добрати часу. «Каталізатором» цієї важливої й бажаної для обох події стала війна.

Куди вже далі зволікати? Зараз важливий і цінний кожен день, кожна година життя, — говорить наречений. – Ми кохаємо один одного, мріємо народити дітей і щасливо жити разом до старості, в любові та злагоді. Для цього потрібна міцна сім’я і зараз ми її створили. Війна нас навчила цінувати прості, здавалося б, а насправді – найголовніші, речі: любов, взаєморозуміння, близьку людину поруч. У нас все попереду, а зараз наша основна мета – перемога. І тепер маю ще більшу мотивацію боротися за свою країну, бо я вже не просто хлопець, а чоловік, голова родини, за яку відповідальний і яку маю захищати.

У планах молодят – спільне щасливе й довге життя, облаштування затишних родинних осель, що наповняться дитячим сміхом, подорожі світом та праця на благо квітучої рідної України. І задля усього цього, як запевняють, вони обов’язково здобудуть перемогу!

За інформацією пресслужби НГУ

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook