Новини
Суспільство

У Хмельницькому правоохоронці робили ляльки-мотанки для військових (ФОТО, ВІДЕО)

Знімали напруження та налаштовувалися на позитив – правоохоронцям у Хмельницькому влаштували майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. Готові вироби з волонтерами передали українським бійцям.

Вже не вперше обереги з Хмельницького вирушають на лінію фронту, аби подарувати трохи позивних емоцій бійцям, котрі боронять Україну. Днями, нагадаємо, туди відправили ікони, які передала Хмельницька школа іконопису “Нікош”, перед цим сотню ляльок-оберегів виготовили для військових працівники бібліотек.

Долучилися до створення оберегів і працівники силових структур. За сприяння посольства Канади, в рамках проєкту Українського жіночого фонду «Голос жінок і лідерство – Україна», поліцейським організували сеанс арттерапії, під час якого можна було не лише відволіктися від буденних клопотів, а й долучитися до волонтерства.

Як розповіли у секторів комунікації поліції Хмельницької області, на майстер-клас, який відбувся по закінченні робочого дня, правоохоронці прийшли з різним настроєм, а пішли з нього всі з посмішками та натхненням в очах.

До того ж, працюючи над ляльками-мотанками, дізналися про них чимало цікавого.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook