Новини
Кримінал

“Закладчика” важких наркотиків засудили у Хмельницькому

Дев’ять років ув’язнення та конфіскація майна – такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд 21-річному хмельничанину, якого визнав винним у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах, вчиненому повторно.

Затримали молодика, який розповсюджував наркотики за допомогою “закладок” у березні цього року. Використовував для цього спеціально створений телеграм-канал, а за товаром їздив до столиці.

Під час затримання у хмельничанина вилучили 20 стіків з PVP, пластикову ємність із ще не розфасованим PVP загальною вагою 90 г, пакет з порожніми стіками для фасування, електронні ваги та мобільний телефон, в якому зафіксовані факти його злочинної діяльності, а також… брошури про шкоду наркотиків, куріння та алкоголю, повідомили у поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, сьогодні, з нагоди Міжнародного дня боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків, у Хмельницькому на стінах будинків малювали картини та патріотичні символи, аби приховати “мітки” розповсюджувачів наркотиків.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook