Новини
Спорт

У Нетішині під час велопробігу збирали гроші для ЗСУ (ФОТО)

Вкотре на Хмельниччині спорт поєднали з благодійністю. Велопробіг “З Україною в серці” влаштували на Хмельницькій АЕС, аби зібрати кошти для Збройних Сил України. Також у місті атомників стартував благодійний турнір з футболу на кубок ХАЕС.

До благодійного заходу нетішинці долучалися цілими родинами. Загалом подолали дистанцію у 30 км навколо технічної водойми ХАЕС 226 учасників заїзду.

За підсумками благодійного заходу вдалося зібрати на потреби українського війська 92 410 гривень, повідомили у компанії “Енергоатом”.

Також сьогодні, 26 червня, стартував благодійний турнір із футболу «Кубок ХАЕС-2022».

Благодійні матчі будуть проводитися протягом трьох тижнів. Усі зібрані кошти спрямують на потреби військових. На поле штучного майданчика вийшло 8 команд, які складаються з аматорів і професіоналів та будуть боротися за перемогу,повідомили у пресслужбі ВП ХАЕС.

Та додали, що, як завжди, найголовніший результат – не підсумок гри, а той факт, що вдасться зібрати кошти на підтримку ЗСУ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook