Новини
Суспільство

Хмельниччина долучилася до флешмобу шани та подяки героям (ВІДЕО)

Всеукраїнський флешмоб подяки захисникам та захисницям України #вшануйгероя започаткувало Міністерство внутрішніх справ України. Долучилася до заходу подяки людям у формі і Хмельниччина.

Як повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України, головна мета флешмобу – дати можливість українським захисникам, які повертаються з фронту, розповісти свої історії.

Наших героїв не має зустрічати буденність – вони сильні, мужні та хоробрі. Українські воїни мають відчувати любов повагу, вдячність та шану,зазначили у МВС.

В рамках флешмобу буде відзнято низку відеороликів, які розкажуть історії українських героїв.

Дуже важливо підтримати їх, дуже важливо, щоб ми всі цінували і розуміли, яку ціну платить наша держава і ті, хто опинився в окопах, – наголосив під час презентації флешмобу перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін.

Відбувся такий флешмоб і в Хмельницькому, де в одному з торговельних центрів нацгвардійців та поліцейських зустрічали та проводжали оплесками.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook