Новини
Кримінал

Два роки виправних робіт присудили бухгалтерці з Хмельницького

Бухгалтерка з Хмельницького, яка «донарахувала» собі понад 130 тисяч гривень зарплати та викрала гроші з офісу, два роки працюватиме у виправному центрі.

У суді прокурори довели, що головний бухгалтер комунального підприємства привласнила не належні їй 132 тисячі гривень «зарплати», яку перерахувала на особистий рахунок, а також викрала з офісу підприємства ще 1500 гривень.

За публічного обвинувачення Окружної прокуратури міста Хмельницького 38-річну хмельничанку засуджено до 2 років обмеження волі. Її визнано винною у крадіжці, привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні. Окрім основного покарання, вироком Хмельницького міськрайонного суду жінку на 3 роки позбавлено права обіймати посади, пов’язані з обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей.

Довідково: покарання у виді обмеження волі полягає у триманні особи в кримінально-виконавчих установах відкритого типу без ізоляції від суспільства в умовах здійснення за нею нагляду з обов’язковим залученням засудженого до праці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook