Новини
Суспільство

На Шепетівщині невідомі особи обкрадають людські городи (ВІДЕО)

Декілька випадків нищення городини на людських садибах зафіксували селяни у Шепетівському районі. У шкідництві підозрюють когось зі “своїх”, хто простежив, “де що росте і як туди дістатися”. Обурені люди обіцяють: якщо піймають злодюжок, змусять з’їсти знищене з землею і бадиллям.

Відео понівеченого вандалами города виклали у соцмережах. Жінка, яка його зняла та опублікувала, пише: город належить її батькам-пенсіонерам, які кілька місяців працювали, аби виростити городину для себе. Аж поки не прийшли мародери, які ще гірше орків, і знищили їхню працю.

У коментарях повідомили і про інші наслідки “городніх вандалів”. Зокрема, люди не дорахувалися близько трьох десятків кущів картоплі, яку вирвали з корінням.

Щодо злодюжок, які не лише крадуть чуже, а й нищать все навколо під час своєї “діяльностні”, то селяни налаштовані щодо них рішуче:

Прив’язати до стовпа хай люди бачуть героїв

Серед злодюг були жінки. Сліди вказують на це. Шкода, що в такі важкі часи замість молитов про помилування, вони грішать.

Треба відрубати руки, щоб не брало, і ноги, щоб не ходило по чуже. Хай їх бог накаже своєю карою.

Так, дуже образливо, коли працюєш, а прийде нечисть і забере все на світі. Треба засісти тихенько, багато не треба – дати по голові, хай останеться там.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook