Новини
Події

Начальник Хмельницької ОВА отримав орден від Митрополита Епіфанія (ФОТО)

Хвилюючим виявився нинішній день для начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія. Від Митрополита Епіфанія очільник області отримав орден святого великомученика Юрія Переможця на честь Юрія (Георгія) Змієборця.

Символізму отримання нагороди саме в такий день додало ще й те, що саме сьогодні українські військові відбили острів Зміїний у Чорному морі, змусивши тікати звідти російський гарнізон. Про це начальник ОВА написав у своєму телеграм-каналі.

Зараз ми воюємо із країною, в якій спотворили розуміння духовності. Ця жахлива біда, яка прийшла на нашу землю, повернула нам єдність і нагадує, хто ми є. Лише віра в Бога і нашу перемогу дає нам сили. Ми стали зрілішими, згадали, що таке милосердя, усвідомили силу невидимих цінностей, віри та духовності. Цього не відбере жодна зброя. Я дякую усім, бо цю нагороду вважаю нашою спільною! – написав Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook