Новини
Суспільство

Правоохоронці з Шепетівщини придбали дрон для колег на фронті

Українці продовжують підтримувати своє військо, відправляючи в “гарячі точки” обладнання, яке допоможе ефективніше бити ворога. Чергову передачу – дрон від поліцейських з Ізяслава – доставили днями для спецпідрозділу поліції Хмельниччини, який несе службу у «гарячих» точках.

Оплатили літальний апарат правоохоронці з власних зарплат.

Про потребу в квадрокоптері ми дізналися від колег зі спецпідрозділу, з якими тісно спілкуємося. Тоді колективом і вирішили, що частину зарплатні перерахуємо на придбання дрона,розповіли працівники ВПД №2 Шепетівського РУП.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, навіть невеликому колективу правоохоронців вдалося зібрати суму, необхідну для придбання дрона. З його допомогою бійці дізнаватимуться місця перебування противника та зможуть завдавати більш точних ударів.

Сподіватимемось, дрон виконає покладені на нього завдання та збереже життя наших побратимів, – наголосив очільник поліції Ізяславщини.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook