Новини
Інфраструктура

П’ять автобусів випустять на нові маршрути у Хмельницькому

Від завтра, 5 липня, у Хмельницькому на два нові маршрути виходять великогабаритні автобуси. Як анонсувалося раніше, один з них з’єднає мікрорайони Озерна та Дубове. Інший курсуватиме з мікрорайону Ружична у центр міста. Обидва маршрути працюватимуть лише у будні дні.

Про поповнення громадського транспорту на вулицях Хмельницького повідомив міський голова у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, автобус №3 вперше випустили на маршрут у 2019 році. Курсував він з Озерної до Філармонії, проте, схоже, виявився не таким затребуваним, як на це розраховували. Відтак кінцеву зупинку для цього маршруту вирішили зробити у Дубовому, на вулиці Трипільській.

На цьому маршруті, як пообіцяв міський голова, працюватиме три великогабаритні автобуси. На шляху вони матимуть 21 зупинку.

Нарешті дочекалися приємних новин і мешканці мікрорайону Ружчина, які понад усе мріють про нормальний великогабаритний транспорт, яким би могли дістатися центру міста. Для них працюватиме маршрут №4, який обслуговуватимуть два великогабаритні автобуси. На шляху вони матимуть 13 зупинок.

Обидва автобуси перевозитимуть пасажирів лише у будні дні, тож у вихідні на прогулянку або у справах у центр міста мешканцям обох мікрорайонів доведеться діставатися тим транспортом, що й раніше.

Детальний розклад шукайте за посиланням у пункті “Автобуси”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook