Новини
Суспільство

Центр видачі гуманітарної допомоги у Хмельницькому змінив графік роботи

За час війни центр видачі гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб Хмельницької обласної ради здійснив відправлення у 10 областей України. Станом на початок місяця допомогу отримали майже  27 тисяч осіб. З 1 липня змінив графік роботи.

Відправлення гуманітарної допомоги з Хмельницького здійснювалися в Одеську, Миколаївську, Херсонську, Дніпропетровську, Донецьку, Полтавську, Сумську, Чернігівську та Київську області. Надано допомогу 26980 особам, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Увагу внутрішньо переміщених осіб звертають на те, що з 1 липня 2022 року Центр гуманітарної допомоги, який працює в приміщенні драматичного театру ім. М. Старицького, ЗМІНЮЄ  ГРАФІК  РОБОТИ. Тепер він працюватиме у понеділок, середу та п’ятницю, з 10.00 до 16.00.

Нагадуємо усім небайдужим жителям Хмельниччини, які бажають долучитися та допомогти тим, хто  втратив свої домівки та майно, хто потерпає від агресії російських окупантів та знайшов  тимчасовий прихисток  на Хмельниччині: ви можете звертатися до Центру у його робочі дні та передавати одяг, взуття, засоби гігієни та інші необхідні речі для потреб переселенців, – йдеться у повідомленні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook