Новини
Кримінал

У Хмельницький СІЗО намагалися передати обладнання для “колл-центру”

На адресу ув’язненої, котра утримується у Хмельницькому слідчому ізоляторі, намагалися передати телефони, сім-карти та інше обладнання, ймовірно, необхідне для створення у камері пенітенціарної установи так званого колл-центру для реалізації шахрайських схем. Також заборонені предмети намагалися передати ще одному ув’язненому.

П’ять мобільних телефонів, 10 сім-карт трьох мобільних операторів, флешки-накопичувачі, навушники та мобільний модем передали ув’язненій у пакеті з борошном.

Іншому ув’язненому у пакеті з пральним порошком передали два мобільних телефони.

Всі заборонені предмети “перехопили” співробітники СІЗО, які виявили їх під час огляду посилок. За обома фактами незаконної передачі заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, здійснюється оформлення матеріалів для подальшого направлення їх до суду за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, повідомили у ДУ Хмельницький слідчий ізолятор. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від 15 до 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією заборонених предметів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook