Новини
Інфраструктура

Планові відключення гарячої води у Хмельницькому відбуваються без завчасного попередження

Відповідно до рекомендацій уряду, в умовах воєнного стану деяка інформація щодо роботи підприємств комунальної інфраструктури у Хмельницькому (як і в інших містах) не оприлюднюється. Відтак відстежувати планові ремонти мешканцям громад стало складніше.

Хмельничани вже звикли за багато років до того, що на початку літа їх ознайомлюють з графіками планових відключень гарячої води. Зазвичай, такі роботи тривають по два тижні на кожній котельні. Тож споживачі приблизно знають, коли їм готуватися до того, що воду протягом 14 днів доведеться гріти “вручну”.

Цього року ситуація дещо змінилася. На сторінках комунальних підприємств інформація про планові відключення (і не лише гарячої води) відсутня. У “Хмельницьктеплокомуненерго” це пояснюють рекомендаціями уряду щодо поширення інформації під час воєнного стану та рекомендують дізнаватися про планові зупинки центральних теплових пунктів з оголошень на дошках у під’їздах житлових будинків. Також про це можуть повідомити у внутрішньобудинкових чатах.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook