Новини
Суспільство

Хмельничани скаржаться на регулярні “розбірки” з ромами

Мешканці Хмельницького опублікували відео сутички з представниками ромської національності. За словами автора, внаслідок бійки, спровокованої ромами, постраждав хмельничанин, якого забрала швидка медична допомога.

В результаті ніхто з винних не був покараний працівниками поліції, яка була на місці пригоди. Також хмельничанин зазначає, що подібні суперечки відбуваються на регулярній основі.

Скільки ще циганства буде провокувати народ? Вчора поліція їх ганяла на цьому ж місці. Сьогодні вони вже спровокували бійку, внаслідок чого у місцевого розсічення і кров по всьому обличчю. Спровокували реально роми, один з них почав кричати «подойді і успакой мєня!». На десь вже десятий такий крик, чоловіки встали і підійшли. На що моментально один з них отримав пару ударів в обличчя. А ромка ще й почала пшикати балончиком. Поліція ж зловмиснику сказала тікати і далі більше години розбирались з “жінками”. Потерпілого забрала швидка. З ромів ніхто не покараний, їм нічого не виписували, нікого не забрали, все в нормі. Хоча, це геть не норма, – йдеться в повідомленні.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook