Новини
Погода

Погода на 8 липня: теплий день без опадів очікують на Хмельниччині

Найближчими днями за прогнозами синоптиків на Хмельниччині варто очікувати теплої, але не спекотної погоди. Проте, якщо вірити спостереженням наших предків, з цього дня слід очікувати ще сорок спекотних днів. Опадів в останній день перед вихідними не передбачається.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у п’ятницю, 8 липня, у Хмельницькій області очікується мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 22-27° тепла.

Ранок у Хмельницькому очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +24, ввечері +19.

Ясним небо у Кам’янці-Подільському буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +25, ввечері +21.

Похмурий ранок у Шепетівці повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +23, увечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook