Новини
Кримінал

У Хмельницькому приїжджий пограбував місцевого мешканця

Під час розпивання спиртних напоїв уродженець Миколаєва вирішив “підзаробити” за рахунок майна малознайомого співчарочника. Для цього вдарив чоловіка по голові та забрав його речі загальною вартістю понад 10 тисяч гривень. Грабіжнику, який раніше відсидів у в’язниці понад 14 років, оголосили про підозру у скоєнні злочину в умовах воєнного стану.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, кримінальний злочин було скоєно днями в обласному центрі. 61-річного хмельничанина підозрюваний у пограбуванні вдарив у голову, а коли чоловік впав, забрав гроші, мобільний та золотий ланцюжок з хрестиком.

Особу зловмисника встановлено. Його затримали правоохоронці та повідомили йому про підозру у відкритому викраденні чужого майна, поєднаного з насильством, вчиненого в умовах воєнного стану. Питання про обрання запобіжного заходу вирішується.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook