Новини
Увага!

У Хмельницькому встановлюють особу жінки, тіло якої знайшли біля залізниці (ФОТО)

Тіло жінки, особу якої не вдалося встановити, виявили неподалік переїзду у мікрорайоні Гречани. Правоохоронці повідомили прикмети загиблої та поширили її ймовірне фото. У хмельничан просять допомоги у встановленні особи.

Померлу жінку знайшли вчора, 6 липня, біля залізничного переїзду на вулиці Вокзальній у мікрорайоні Гречани. Обставини та причини смерті встановлюватиме судмедекспертиза.

Поліція опублікувала фото речей загиблої та ймовірне її прижиттєве фото.

Як повідомили у поліції, на вигляд загиблій – 25-30 років. Волосся русяве, фарбоване, середньої довжини. Очі – сіро-зелені. Одяг – рожева майка, чорні штани, чорно-білі кросівки, шкарпетки “Nike” (білі).

На тілі загиблої були прикраси – ланцюжок та сережки у вигляді чотирикутної зірки.

Усіх, хто впізнав на фото особу або знає жінку, яка підпадає під опис правоохоронців, просять повідомити про це поліцію за номерами 067-67-52-177, 067-67-01-399, 0382-69-221.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому біля одного із залізничних переїздів помітили жінку, яка ймовірно, мала намір вчинити самогубство. З патрульними вона спілкуватися не хотіла, а зачувши звук потяга, що наближався, кинулася йому назустріч. Патрульні встигли зупинити жінку, а потім передали її медикам.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook