Новини
Суспільство

Хмельницька бригада тероборони потребує допомоги в ремонті автомобілів

106 окрема бригада територіальної оборони кадроване формування військ територіальної оборони України у Хмельницькій області. Створено підрозділ у червні 2019 року. Бригада перебуває у складі оперативного командування «Захід».

Цей підрозділ з березня місяця виконує бойові завдання у Донецькій області. Разом з 95 бригадою десантників відбивали атаку орків і тримають фронт сьогодні… – пише голова ГО «Захист – об’єднання волонтерів» Катерина Луцик на своїй сторінці у соцмережі.

Саме цій бригаді потрібна допомога у ремонті трьох кросоверів, які свого часу були придбані волонтерами та поставлені на облік у військовій частині. Виконуючи завдання безпосередньо у зоні бойових дій, ці позашляховики вийшли з ладу.

Справний автомобіль – це мобільність наших військових, це збереження їхнього життя, це успішно виконані завдання та більша кількість знищених орків, – підкреслює волонтерка.

Наразі автомобілі у Хмельницькому, де за ремонт взялися майстри місцевої станції техобслуговування. Всім авто потрібен капремонт ходових частин, одна потребує заміни двигуна, дві – заміни скла.

На цей момент спільними зусиллями ми зібрали 10 590 гривень та 50 доларів зі 120 тисяч гривень… Друзі, завдяки нашій єдності та небайдужості ми тримаємо оборону 135 днів! І саме завдяки кожному з вас, хто донатить в нашу організацію, ми забезпечуємо українських військових. Це наш спільний вклад у перемогу та руйнування «сусіда», – закликає Катерина Луцик.

Без допомоги небайдужих жителів Хмельниччини зібрати кошти на ремонт буде вкрай важко. Тож волонтери просять доєднатися до благодійного збору. Внесок можна зробити на офіційний рахунок ГО «Захист – об’єднання волонтерів»:

  • UA903154050000026001052356807 (з поміткою “на ремонт авто”).

Також взяти участь у добрій справі можуть українці з-за кордону, скориставшись рахунками для переказу коштів у інших валютах за посиланням.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook