Новини
Погода

Погода на 13 липня: дощі, грози та вітер прогнозують на Хмельниччині

Який день – така й погода. Завтра, 13 липня, нічого нового на мешканців Хмельниччини не чекає. За прогнозами синоптиків протягом дня варто очікувати дощів різної потужності, можливі грози та посилення вітру. У деяких ЗМІ повідомлялося навіть про штормове попередження на завтра, проте у гідрометеорологів така інформація наразі відсутня.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 13 липня, на Хмельниччині буде хмарно, короткочасний дощ, вночі  місцями значний дощ,  місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 15-20° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме. Температура повітря вранці +13, вдень +16, ввечері +17.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Температура повітря вранці +14, вдень +17, ввечері +19.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний дощ, який йтиме до кінця дня, поступово втрачаючи силу. Температура повітря вранці +14, вдень +17, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook