Новини
Кримінал

У Хмельницькому рецидивіст пограбував дитину

Вдруге у Хмельницькому правоохоронці зафіксували пограбування, яке сталося серед білого дня. Після того, як телефона позбулася хмельничанка, яка розмовляла під час прогулянки у парку, аналогічний злочин було вчинено щодо дитини – у дворі одного з будинків в обласному центрі. Цього разу зловмиснику вдалося не лише далеко відійти з краденим, а й здати його в ломбард.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, пограбування сталося у дворі будинку в мікрорайоні Ракове. До групи дітей підійшов дорослий чоловік та попросив телефон, щоб подзвонити. Обережний хлопчик не став давати в руки телефон незнайомцю, а набрав названий номер та ввімкнув гучний зв’язок. Після цього 37-річний чоловік вирвав телефон з рук дитини та кинувся тікати.

Батьки пограбованого хлопчика викликали поліцію. Зловмисника вдалося встановити та затримати протягом півтори години. Проте до цього часу він вже встиг здати крадену річ у ломбард, квитанцію з якого у грабіжника вилучили.

Як встановили правоохоронці, раніше підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Стокове зображення від DepositphotosФото ілюстративне

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook