Новини
Погода

Погода на 14 липня: з теплом та без дощів мине день на Хмельниччині

Після кількох днів з дощами та шквалистим вітром синоптики прогнозують на Хмельниччині теплий день без суттєвих опадів. Проте без сильного вітру не обійдеться. Місцями його пориви можуть досягати 15-20 метрів на секунду.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у четвер, 14 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 22-27° тепла.

У Хмельницькому на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +25, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському погожий день прийде на зміну похмурому ранку, і безхмарна погода протримається до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +27, ввечері +22.

У Шепетівці очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вранці +20, вдень +25, увечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook