Новини
Погода

Погода на 15 липня: п’ятниця принесе на Хмельниччину дощі та грози

Кінець робочого тижня у Хмельницькій області мине в супроводі хмар, незначного зниження температури та грози. Вітер протягом дня змінюватиме напрямок, проте не буде дуже потужним.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у п’ятницю, 15 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західній 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 21-26° тепла.

До самого вечора у Хмельницькому буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +19, вдень +20, ввечері +19.

Ввечері погода у Кам’янці-Подільському проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +22, вдень +25, ввечері +21.

У Шепетівці очікується хмарна погода, проясниться тільки ввечері. Дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура повітря вранці +16, вдень +21, увечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook