Новини
ДТП

ДТП з травмованим та загиблим сталися у Хмельницькому

Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися на вулицях Хмельницького протягом вихідних. В одній ДТП пішохід, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу, отримав травми. Інша ДТП закінчилася летально – чоловік помер у машині “швидкої”.

У суботу, 16 липня, на вулиці Петлюри (колишня Купріна) вранці під колеса автомобіля Renault, за кермом якого був 67-річний водій, потрапив 65-річний пішохід, який переходив дорогу у невстановленому місці.

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні,повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Летальна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 липня, близько опівночі, на вулиці Проскурівській. Як повідомили у поліції Хмельницької області, 31-річний хмельничанин, який був за кермом Kia Cerato, збив 52-річного мешканця села Вовковинці. від отриманих травм чоловік помер, не доїхавши до медичного закладу.

За обома фактами ДТП відкриті кримінальні провадження.

Нагадаємо, у суботу, 16 липня, дорожньо-транспортна пригода за участі поліцейської автівки сталася неподалік села Малиничі. Подробиць цієї ДТП правоохоронці досі не повідомили.

Стокове зображення від Depositphotos


Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook