Новини
ДТП

Водій поліцейської автівки, яка потрапила у ДТП на Хмельниччині, був нетверезим

Розслідуванням обставин дорожньо-транспортної пригоди за участі поліцейського автомобіля займаються співробітники територіального управління ДБР у Хмельницькій області. За повідомленням пресслужби ДБР, у ДТП травмувалося двоє осіб, водій поліцейського автомобіля перебував за кермом нетверезим.

Нагадаємо, про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у Хмельницькому районі, повідомили користувачі соцмереж у суботу, 16 липня. Обставини зіткнення поліцейської автівки та легковика ВАЗ-2109 були невідомі, крім того, що службовий автомобіль правоохоронців перекинувся догори колесами, а ВАЗ зазнав значних механічних пошкоджень. Крім того, висловлювалися припущення, що водій ВАЗу також, можливо, порушив правила, оскільки, судячи з фото, здавалося, що автомобіль стоїть на зустрічній смузі. Також відсутня була інформація про постраждалих внаслідок ДТП.

Крім фото з місця події, згодом у соцмережах виклали також відео, відзняте за кілька секунд до зіткнення.

Як повідомили у пресслужбі теруправління ДБР у Хмельницькому, на автошляху неподалік села Водички Хмельницького водій-поліцейський, автомобіль якого стояв на узбіччі (судячи з викладеного у соцмережах відео), намагався розвернутися. В цей час в нього врізався автомобіль ВАЗ. Внаслідок ДТП автомобіль правоохоронця перекинувся, водій та пасажир ВАЗу отримали тілесні ушкодження.

Також було встановлено, що водій-поліцейський перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в крові в 5 разів перевищував норму.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. За керування автомобілем в стані сп’яніння водієві-правоохоронцю загрожує до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом на строк від 3 до 5 років, за умови. Кваліфікація злочину наразі попередня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook