Новини
Культура

Марафон кінопоказів просто неба стартує у Хмельницькому

На першому у цьому році кінопоказі просто неба хмельничанами покажуть українську комедію “11 дітей з Моршина”. Відбудеться показ 22 липня поблизу спортивно-культурного центру “Плоскирів”, що у мікрорайоні Гречани. Початок о 20:30.

В цьому році організатори вирішили змінити локацію – у попередні роки кінопокази відбувалися на стадіоні, на баскетбольних майданчиках.

Цього року ми показуватимемо кіно поруч з нашим центром, щоб у випадку повітряної тривоги ми могли швидко перейти в укриття у центрі та додивитися кіно, – пояснила зміну локації культорганізаторка СКЦ «Плоскирів» Ольга Шевцова.

Для глядачів планують встановити стільці, але хмельничани, які люблять сидіти на землі, можуть принести свій килимок та розміститися на ньому.  

Запланована до показу стрічка «11 дітей з Моршина» – пригодницьке кіно українського виробництва, йдеться у сюжеті МТРК Місто.

Хочемо трохи підняти настрій нашим глядачам. І, звичайно, будемо раді, якщо хтось під час перегляду задонатить на потреби наших військових, – сказала Ольга Шевцова.

У Хмельницькій міській раді зазначили, що стрічка, яку показуватимуть завтра, 22 липня, стане першою у кіномарафоні просто неба. Показ відбудеться за підтримки проекту «Кіноклуб. ВсеукраЇнська мережа», створеного з метою розвитку кіноклубного руху в Україні та популяризації мистецтва кіно та щорічного міжнародного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook