Новини
Дозвілля

Родинний мурал створили у центрі Хмельницького

Волонтери-художники продовжують реалізовувати на вулицях Хмельницького ідею зі створення низки тематичних патріотичних муралів. Ще один, присвячений родині та дитинству, символічно розмістили біля міського управління соцзахисту населення на вулиці Проскурівського підпілля.

За задумом художників, у стінописі поєднується тема сім’ї (праворуч зображено дідуся з онуком) та дитинства (ліворуч – дівчинка з колосками), яке має бути щасливим, попри війну.

Мурал створили в рамках проєкту “Відважна Україна”, який раніше планувався як мистецький, але згодом перетворився на творчо-соціальний. Аби більше людей дізналися про цей проєкт, поруч зі стінописом розмістять QR-код, за яким можна буде дізнатися про нього більше

Нагадаємо, наприкінці червня на вулиці Грушевського, біля міського Департаменту охорони здоров’я створили мурал, присвячений лікарям, захисникам та рятувальникам. У планах вуличних художників – створення ще пів десятка тематичних муралів по місту. Проте де саме будуть нові стінописи та що на них буде зображено, художники тримають у секреті.

Фото: Сергій Аніськов

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook