Новини
Дозвілля

Мешканці будинку у Красилові власноруч прикрасили свій двір (ФОТО)

Приклад того, що буває, коли люди люблять місце, де живуть, показала в одній з красилівських спільнот у соцмережах міська голова Ніла Островська. Йдеться про мешканців будинку, які власноруч прикрасили прибудинкову територію, перетворивши її на казкову локацію.

Попри те, що багатоквартирний житловий будинок на вулиці Центральній перебуває на балансі Красилівської ЖЕК, його жителі активно займаються благоустроєм двору.

Сьогодні, потрапивши на їх прибудинкову територію, відчуваєш себе в «гостях у казки», – прокоментувала фото очільниця громади.

Місцеві мешканці облаштували двір, пофарбували у жовто-блакитні кольори поштові скриньки та лавку. А на стінах сірих бетонних гаражів, завдяки таланту Миколи Літвінюка, з’явилися яскраві розписи-ілюстрації за мотивами дитячих казок.

Такі прибудинкові території надихають і мотивують. Закликаю усіх бути небайдужими до місць, де живемо, відпочиваємо та працюємо!звернулася до красилівчан Ніла Островська.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook