Новини
Погода

Погода на 24 липня: на Хмельниччині прогнозують грозу, град та шквалистий вітер

На неділю вкотре синоптики обіцяють на Хмельниччині повний набір «вражень» від погоди: і спеку, і вітер, і грозу, і град діаметром 6-19 мм. Будьте обережні, зачиняйте вікна, йдучи з дому, не забувайте парасольки.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у неділю, 24 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 28-33° тепла.

У Хмельницькому сонце ховатиметься за хмарами. Вранці очікується дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря вранці +21, вдень +24, ввечері +21.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде дощ.  Температура повітря вранці +22, вдень +27, ввечері +22.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Замість дощу із грозами, що розпочнеться вранці, у другій половині дня буде дощ, який продовжуватиметься до завершення дня. Температура повітря вранці +21, вдень +24, увечері +22.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook