Новини
Кримінал

Мешканця Закарпаття засудили за “замінування” будинку на Хмельниччині

Чотири роки ув’язнення отримав житель села на Закарпатті, який, заради розваги, зателефонував у Летичів та повідомив місцевій мешканці, що її будинок заміновано. Попри чималу відстань, зловмисника розшукали та притягнули до відповідальності.

Події відбувалися на початку квітня, пізнього вечора. Телефонний дзвінок, який отримала мешканка багатоквартирного будинку у Летичеві, змусив жінку понервувати та звернутися до поліції. Поки фахівці обстежували будинок та прилеглу територію, мешканці будинку чекали на вулиці. Жодних вибухонебезпечних предметів ні в будинку, ні біля нього не знайшли, тож взялися шукати “мінувальника”.

Знайшли його на Рахівщині. Як з’ясували правоохоронці, чоловік вже мав проблеми із законом та перебував на іспитовому терміні за черговий злочин. Проте і це його не зупинило. А свій вчинок 34-річний селянин пояснив тим, що йому було нудно і таким чином він вирішив розважитися, набравши випадковий номер та налякавши незнайому людину.

Тепер жартівникові буде не до жартів. Летичівський суд, розглянувши матеріали кримінальної справи, виніс вирок: чотири роки позбавлення волі, повідомили у поліції Хмельницької області.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook