Новини
Інфраструктура

На брудну рідину замість води з кранів скаржаться мешканці Хмельницького

Поки комунальники міняють водогони на вулицях Хмельницького, містяни скаржаться на субстанцію незрозумілого кольору та походження, що тече у них з кранів замість води. У водоканалі обіцяють розібратися, хмельничани ж підраховують можливі майбутні збитки.

Зазвичай на воду болотного кольору скаржаться мешканці Славути. Скаржаться часто, вперто, але майже безнадійно. Проблема існує не перший рік, і не перший рік не вирішується. Для Хмельницького такі скарги – рідкість. Принаймні, у соцмережах, які вже давно стали “дошками оголошень” про різноманітні проблеми у місті, подібні фото та відео, яке виклала вчора хмельничанка, трапляються не часто.

Ось таке ллється з кранів хмельничан (Зарічанська) сьогодні! – прокоментувала відео жінка.

Можна було би грішити на заміну водостоків на вулиці Зарічанській, яка триватиме до кінця серпня, проте такі ж проблеми мають мешканці мікрорайонів Ракове (що досить далеко від середмістя) та Озерна. Про це пишуть у коментарях. Та заразом скаржаться на інші проблеми з водою.

У нас аналогічно, мікрорайон Ракове, новий ЖК Озерна. Мила справа залізти в труби, обов’язково без оголошення про ремонтні роботи, ще й по собі залишити “персиковий сік” з кранів, а потім усі зливні системи хоч на смітник неси.

В мене на Озерній після такої води забиті іржею всі крани і ситечка в крані. Було таке навіть, що така чиста вода забила шланг до бачка в туалеті. І вода натекла. Постійно треба чистити після їхніх аварійних робіт. А про бойлер я взагалі мовчу ….

І не тільки Зарічанська. А в нас на вулиці вже третій день поспіль тече вода з-під асфальту. Ще в суботу викликали аварійну, досі їдуть. А потім будуть плакати на втрати води

Люди, ви думаєте, що якщо вода прозора, то вона чиста? В Хмельницькому всьому вода в крані тільки для технічних нужд. Готувати та пити її хіба ворогам би радив.

Проте, судячи з коментарів, “чистій” воді, що тече з кранів, хмельничани теж не дуже довіряють:

В будь-якому випадку водогінні труби виглядають так. І те, що раз в рік з крана пішла брудна вода, на то ніяк не впливає.

У “Хмельницькводоканалі” про проблему, що виникла у будинках хмельничан, знають. Та обіцяють що незабаром її усунуть:

Вчора були проблеми з тиском водопостачання. Сьогодні проблему в будинках, де є проблема, вирішуємо.

Хмельничанам же поки що залишається чекати, іронізувати та домовлятися про бартер:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook