Новини
Погода

Погода на 27 липня: шквальний вітер, грозу та град прогнозують на Хмельниччині

Прогнози на середу трохи різняться. Якщо синоптики Хмельниччини обіцяють лише короткочасний дощ та місцями грозу, то всеукраїнські джерела пишуть і про град, і про шквальний вітер. І, традиційно, тепло-спекотну температуру повітря.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 27 липня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 23-28° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Вранішній сильний дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +24, ввечері +20.

Ранок та день у Кам’янці-Подільському будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Вранці очікується дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +27, ввечері +23.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря вранці +20, вдень +22, увечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook