Новини
Кримінал

За домашнє насильство мешканець Шепетівщини рік проведе за ґратами

Суди на Хмельниччині починають призначати домашнім насильникам реальні покарання, замість виховних розмов та адміністративних штрафів. Один з таких “домашніх тиранів”, який довгий час збиткувався психологічно над колишньою дружиною, за рішенням суду проведе за ґратами рік.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, протягом року мешканець Полонного вчиняв психологічне насильство щодо колишньої дружини попри те, що вони давно не жили разом: приходив до її помешкання, вчиняв сварки та скандал, погрожував фізичною розправою та принижував, завдаючи жінці психологічних страждань. Не зупиняли кривдника ні профілактичні бесіди, ні адміністративні протоколи та штрафи. Навіть винесений судом обмежувальний припис, яким заборонялося наближатися до потерпілої, не вгамував насильника.

Тож єдиним реально дієвим способом вгамувати “тирана” була ізоляцію його від суспільства та, зокрема, від його жертви. Зібравши достатньо доказів систематичних знущань, на початку липня слідчі відкрили щодо нього кримінальне провадження.

За рішенням суду за домашнє психологічне насильство полончанин отримав рік тюремного ув’язнення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook