Новини
Суспільство

Податківці Хмельниччини відправили українським воїнам допомогу

Працівники Головного управління ДПС у Хмельницькій області продовжують відправляти на фронт продукти та інші речі, потрібні для підтримання побуту та боєздатності захисників України.

«Попри виконання головного завдання – забезпечення податкових надходжень до бюджету, ми розгорнули ще один напрямок підтримки наших воїнів – гуманітарний. Робимо це за покликом душі і серця, тому що Перемога кується спільно і здобувається завдяки кожному з нас. Маємо бути єдиними, сильними й щирими! Плануємо і  надалі бути поруч з тими, хто захищає країну від ворога та наближає мир. Зокрема, до чергової річниці Незалежності за ініціативою профспілки буде перерахуємо одноденний заробіток наших працівників для однієї з військових частин. Все буде Україна!», – наголосила керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко.

Наполегливість та патріотичні ініціативи податківців області забезпечили надання гуманітарної допомоги фронту на постійній основі. У цьому зв’язку також важливою є співпраця податкової служби з регіональними волонтерськими організаціями, які опікуються пораненими та переселенцями, повідомили    

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook