Новини
Погода

Погода на 30 липня: на півдні Хмельниччини прогнозують грозу

На завтра синоптики знову пророкують опади, щоправда, лише в південній частині Хмельницької області. В центрі та на півночі небо буде хмаритися, проте ні дощу, ні грози там не обіцяють.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 30 липня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, вночі без опадів; вдень місцями невеликий короткочасний дощ, місцями грози. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 24-29° тепла.

Ясна погода протримається у Хмельницькому зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +27, ввечері +24.

Ясним небо у Кам’янці-Подільському буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Ввечері очікується дощ із грозою. Температура повітря вранці +21, вдень +28, ввечері +23.

Похмура погода буде триматися у Шепетівці весь день, вранці очікується недовге прояснення. Без опадів. Температура повітря вранці +22, вдень +28, увечері +25.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook