Новини
Погода

Погода на 1 серпня: останній літній місяць на Хмельниччині почнеться з дощів

Новий тиждень і новий місяць на Хмельниччині почнеться так само, як закінчилися попередні – вогко, похмуро, але тепло. Синоптики знову обіцяють дощі різної потужності, подекуди грози. Відповідно, повітря буде прохолодніше, ніж напередодні.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 1 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, вночі  дощ, вдень невеликий дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 20-25° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний сильний дощ вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора сильний дощ відновиться. Температура повітря вранці +18, вдень +23, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі очікується сильний дощ, вранці – дощ із грозою, який після обіду зміниться дощем. Тільки ближче до вечора опади припиняться. Температура повітря вранці +17, вдень +19, ввечері +20.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Нічний дощ закінчиться ще до приходу ранку. Удень опадів не очікується, а ввечері може піти дощ із грозою. Температура повітря вранці +19, вдень +22, увечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook