Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому гілка дерева розтрощила частину даху на будинку (ФОТО)

Хмельничани продовжують зазнавати збитків через дерева, що падають їм на голови. Іноді в прямому сенсі, як це сталося сьогодні у мікрорайоні Гречани, іноді – в переносному. На чергову халепу, спричинену сухою деревиною, містяни поскаржилися у Департамент інфраструктури міста Хмельницького.

Як йдеться у повідомленні, збитків сухе дерево завдало мешканцям будинку у мікрорайоні Ракове. А напередодні ледь не скалічилося батька з дитиною.

Гастелло 8, 10. Вчора суха гілка впала на дорогу, ледве не влучила в тата з візочком. Сьогодні ось така картина зі зруйнованою частиною покрівлі. Прошу звернути увагу і розв’язати питання до того, як станеться лихо, – написала на сторінці Департаменту хмельничанка Ірина.

Та показала наслідки падіння гілки на дах будинку.

Крім того, що дах тепер доведеться лагодити, цегла, яка відбилася внаслідок падіння гілки, також може впасти комусь на голову.

У Департаменті традиційно відреагували:

Повідомляємо, що комунальному підприємству по зеленому будівництву і благоустрою міста буде доручено обстежити зелені насадження за вказаною адресою та виконати їх санітарну обрізку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook