Новини
Спорт

Шляховики Хмельниччини зібрали кошти на тепловізори для військових

Благодійний турнір з мініфутболу, в якому взяли участь працівники Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, відбувся вчора, 2 серпня. Під час спортивного заходу вдалося зібрати більше, ніж 50 тисяч гривень, які витратять на придбання тепловізорів для ЗСУ.

Про благодійний матч, під час якого збиратимуть кошти для військових, шляховики повідомляли напередодні. Всі, хто хотів долучитися до збору коштів, могли зробити це, перерахувавши посильну суму. Сьогодні у САД у Хмельницькій області відзвітували про результати. Всього вдалося зібрати 57 тисяч гривень.

Цю суму додадуть до тієї, яку вже зібрав Укравтодор, а це понад 300 тисяч, на благодійних заходах, які організовують дорожники України в межах ініціативи #обєднанізарадиперемоги в співпраці із Фондом Повернись живим.

Щодо спортивного результату, то перемогу у турнірі здобула команда організатора – САД у Хмельницькій області, – повідомили у службі. Та додали емоцій:

ЛЮДИ, ВИ – НЕЙМОВІРНІ!!! Такі результати є чудовим свідченням того, що українці єдині, а тому – нездоланні! Щиро дякуємо всім, хто долучився до збору! Кожен такий крок наближає Перемогу і доводить, що у добрій справі не буває маленьких дій!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook