Новини
Суспільство

У Шепетівці патрульні зупинили автомобіль, щоб водій зміг зробити пропозицію коханій (ФОТО)

Вже не вперше правоохоронці Хмельниччини допомагають закоханим поєднати свої долі, а освідчення в коханні та пропозицію руки та серця зробити незабутньою. Зазвичай для цього зупиняють автівки начебто для перевірки, а далі – освідчення, пропозиція, сльози, обійми, поцілунки і довгоочікуване “Так”.

За таким же сценарієм відбувалися події у Шепетівці, де місцевий мешканець Олександр вирішив зробити пропозицію своїй дівчині Вікторії у незабутній спосіб. Величезний букет зі 101 троянди до моменту “Х” возили з собою патрульні, які зупинили легковик закоханого та запропонували йому відійти з ними до службового автомобіля. З квітами та завчасно підготовленою каблучкою юнак повернувся до своєї машини, де залишалася дівчина, яка не підозрювала, який сюрприз її чекає.

Все це зняли на камеру, тож на пам’ять закохані матимуть дуже миле та емоційне відео. Переглянути його можна за посиланням.

Як розповіли у Шепетівському районному управлінні поліції, Олександр та Вікторія разом вже три роки. Хоч війна внесла корективи в їхнє життя, почуття між молодими людьми не згасли, а бажання бути разом лише зміцніло.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook