Новини
Волочиська міська

Громада Хмельниччини всьоме відправила на передову вантаж для військових

Допомоги армії забагато не буває, як і людей, які хочуть підтримувати наших військових на передовій, вважають у Волочиській громаді. Тож не втомлюються ні підтримувати українських захисників, ні розповідати про тих, хто їм допомагає.

Волонтери з Волочиська вже всьоме з часу повномасштабного вторгнення відправляють вантаж на передову. Не буде перебільшенням сказати, що допомога надходить з усього світу: наші земляки, які живуть в Італії, Америці, Ірландії, передають усе – від харчів та одягу до ноутбуків і автомобілів, – повідомляють у пресслужбі Волочиської міської ради.

Долучаються, чим можуть, і місцеві мешканці. Зокрема, на заклик долучитися до формування вантажу відгукнулися усі старостинські округи громади.

Цього разу військових чекав і особливий сюрприз – печиво, яке зробили та спеціально розфарбували дітки в літньому дитячому відпочинковому таборі в селі Зайчики, – додали у міськраді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook