Новини
Кримінал

Кримінального авторитета судитимуть на Хмельниччині

За встановлення та поширення злочинного впливу неодноразово засуджений мешканець Хмельниччини знову постане перед судом. Також він є підозрюваним у вимаганні коштів у складі організованої злочинної групи. Чоловікові загрожує ще 10 років ув’язнення з конфіскацією.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, відбуваючи покарання в одній з виправних колоній області, засуджений не зупинився, а продовжив свою протиправну діяльність, отримавши статус “смотрящого”. Зокрема, організував збір та отримання коштів, добутих злочинним шляхом, з установ виконання покарання. Також відповідав за розподіл коштів зі спільної каси – так званого общака.

обшук у СІЗО

Наразі досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні завершено. Матеріали справи передані до суду. Йому інкримінують встановлення та поширення злочинного впливу. Наразі кримінальний авторитет утримується в СІЗО та є підозрюваним у справі щодо вимагання коштів у складі ОЗГ, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook