Новини
Погода

Погода на 7 серпня: на Хмельниччині – часом дощ, місцями – гроза

Через західні області завтра, 7 серпня, рухатиметься холодний атмосферний фронт, який призведе до зниження температури та різноманітних опадів. Зокрема, на Хмельниччини обіцяють і дощі, і грози.

Під час гроз може сильніше линути, випасти град, навіть рвонути шквал – все ж контрасти в зоні фронту від +17 до +33 градусів,попереджає синоптикиня Наталка Діденко у прогнозі на недільний день.

А на синоптичних сайтах попереджають також про посилення вітру – до 24 м/с.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у неділю, 7 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, часом дощ, місцями гроза. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 21-26° тепла.

У Хмельницькому хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +20, вдень +24, ввечері +20.

Небо, ясне у Кам’янці-Подільському вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Удень очікується дощ, проте до вечора він повинен послабшати. Температура повітря вранці +21, вдень +26, ввечері +22.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Шепетівці буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +18, увечері +20.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook