Новини
Кримінал

У Хмельницькому нетверезий чоловік поранив ножем підлітка

У під’їзді багатоквартирного будинку нетверезий чоловік вирішив з ножем “розібратися” з неповнолітніми, які, на його думку, надто галасували на сходах. В результаті один з юнаків отримав поранення та був госпіталізований до лікарні. Нападнику, який раніше вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин, загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, напад з ножем на неповнолітніх стався у Хмельницькому наприкінці минулого тижня. Близько опівночі під “гарячу” руку нетверезого чоловіка потрапили троє юнаків 16 та 17 років. Піднімаючись сходами, вони зустріли мешканця однієї з квартир, який напав на них з кухонним ножем. Один з хлопців отримав серйозне поранення.

Поліцію на місце події викликали сусіди, які почули крики в під’їзді. Нападника затримали. Наразі йому оголосили про підозру у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження. До завершення розслідування відкритого кримінального провадження він перебуватиме під вартою.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook