Новини
Кримінал

На березі Дністра відпочивальники влаштували стрілянину

Поки одні українці зі зброєю в руках захищають країну на передовій, інші за допомогою зброї з’ясовують стосунки та доводять свою правоту під час побутових конфліктів. На Кам’янеччині конфлікт між відпочивальниками закінчився стріляниною та пораненнями, які дістали кілька осіб. Наразі справою займаються правоохоронці.

Про чоловіка з вогнепальними пораненнями правоохоронців повідомила в ніч з суботи на неділю медична сестра лікарні у Новій Ушиці. Як з’ясували поліцейські, напередодні увечері у словесний конфлікт вступили дві компанії, які відпочивали на березі Дністра. Коли слова закінчилися, в хід пішла зброя.

В результаті 44-річний відпочивальник отримав непроникаюче вогнепальне поранення, його опонент відбувся порізом ліктя, повідомили у поліції Хмельницької області.

За фактом інциденту відкрите кримінальне провадження. Обставини події з’ясовуються.

Відповідно до ч1 ст125 КК, за нанесення легких тілесних ушкоджень, законодавством визначений штраф – до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook